Numerološki izračuni za 2013, 2014, 2015

Spodaj najdete vse pretekle numerološke izračune za posamezne mesece in samo leto 2013, ki je že za nami.

NUMEROLOŠKI IZRAČUN ZA 2013

Leto pred nami ima numerološki izračun števila šest. Tako je število šest tista osnova, nek splošen podton, okvir našega osebnega leta. Vsak lahko izračuna svoje osebno leto tako, da sešteje dan in mesec rojstva ter mu doda trenutno letnico. Na primer, če je nekdo rojen 22.1.1985:

2 + 2 + 1 + 2 + 1 + 3 = 11 = 2

Tako je numerološki izračun za osebno leto te osebe 2.

Kot rečeno je leto 2013 samo po sebi v številu šest. Število šest se nahaja na duševni, umski ravni števil, predvsem pa predstavlja harmonijo, družinsko življenje, dom in podobno. Število šest je na splošno bolj umirjeno, skladno število, tako lahko v tem letu pričakujemo več sporazumov, sploh v mesecih s podobno vibracijo števil. Pri številu šest gre tudi za razumevanje drugih, za večjo mero sočutja do drugih in več potrpežljivosti. Kolikor je bilo prejšnje leto v ospredju bolj vsak posameznik zase ter iskanje pravičnosti, je v letošnjem letu v ospredju sodelovanje, razumevanje, združevanje, sodelovanje. V letošnjem letu bomo lažje pozabili na svoj ego in tudi hitreje opustili svoja prepričanja, če bo to potrebno za skupno dobro. Posameznikom je letošnje leto še posebej naklonjeno v smislu urejanja doma, ustvarjanje družine, pri partnerskih zvezah in podobno. Letos je tako tudi dober čas za poroke, otroke, seveda odvisno tudi od osebnega leta, v katerem je posameznik. Leto 2013 pa je tudi posebno v tem, da ima vsa števila v prvem stolpcu, kar je takoimenovana puščica načrtovalca. Puščica združuje prva tri števila na vseh treh ravneh in tako povezuje število ena, takoimenovano število ega s številom dve in izrazom intuicije ter analitičnim številom tri na duševni ravni. Tako lahko v letošnjem letu pričakujemo veliko načrtov, dogovorov, ki pa lahko hitro ostanejo le na papirju. V letošnjem letu dobre volje in zagona ne bo manjkalo. Prav tako bomo lažje prisluhnili drugi strani. Vseeno se lahko zgodi, da bomo ostali le pri dobrih namenih ter da ne bo prišlo do prepotrebnih dejanj.

Kako se bo vsak izmed nas počutil v letu 2013 je odvisno od našega numerološkega izračuna osebnega leta. Številka šest in takoimenovana puščica planerja/načrtovalca je tisti podton, osnova našega leta. Tisto zunaj nas, kar bo vplivalo na naše življenje, medtem ko bodo osebne odločitve in občutki v nas odvisni od osebnega leta v katerem smo. Tako tekoča leta kot osebna leta se v numerologiji ponavljajo in imajo cikel devetih let. Čeprav se tako zdi, da vsakih devet let pravzaprav podoživljamo določeno leto, temu ni tako. Numerološko gledano življenje poteka kot v neki spirali. In res se vsakih devet let vračamo na podobne, če ne celo iste preizkušnje, lekcije, bi jih morali vsakič obnavljati na višji ravni. Dokler pa nekih življenjskih naukov ne ponotranjimo, se nam te lekcije ponavljajo. Pri osebnem letu vsakega posameznika in vpliv leta 2013 na njegovo življenje je pomemben tudi odnos med številoma tekočega leta in osebnega leta. Število šest se odlično ali zelo dobro ujema s števili tri, šest in devet ter ena in pet, slabše pa se ujema z dva, štiri in osem.

NUMEROLOŠKI IZRAČUN ZA MAREC 2013

Mesec marec bo numerološko minil v znamenju števila tri, štiri ter števila šest, ki vlada letu 2013. Tri je eno izmed števil na področju glave, označuje pa ga jasnost misli, hitrost odločanja, akcijo, aktivnost in delovanje. Število tri je numerološko gledano odprto število, število, ki, če tako rečem potrebuje druge, da raste in se pokaže v vsej svoji luči. V mesecu marcu je število tri v kombinaciji s številom štiri. Število tri in štiri se numerološko ne ujemeta najbolje, tako bomo po eni strani lahko čutili vplive po delovanju, iskanju pomoči, sodelovanja, tega da se odpremo in pokažemo, kaj je tisto, kar želimo narediti, po drugi strani pa bomo zakopani v delo in imeli občutek, da nikakor ne naredimo dovolj ter da svojega dela še ne moremo pokazati drugim. Kolikor nas bo število tri gnalo k temu, da se odpremo drugim, nas bo število štiri zadrževalo in držalo v pasti, ker bomo mnenja, da naše delo ni dovolj popolno, da bi ga predstavili drugim.

V drugačnem smslu je marec čas za druženje. Največ boste lahko naredili, če boste mesec posvetili družabnem življenju, spoznavanju novih ljudi, iskanju novih poslovnih stikov, mreženju, raziskovanju novih možnosti. V kolikor ste samski, je pravi čas, da se podate v "lov". Če ste v zvezi, marec ni mesec, ki bi ga preživeli s svojim partnerjem v objemu na kavču, temveč pravi čas za kakšno potovanje ali pa druženje s prijatelji. Ker letu 2013 vlada tudi število šest, je marec dober mesec, da si vzamete čas za svojo družino, ne nujno najožje člane, morda tudi bolj daljne sorodnike, katere že dlje časa niste videli.

Marec je tudi krasen mesec zaradi števila tri in štiri, da začnemo s svojo pomladno dieto. Še posebno, če se bomo osredotočili na gibanje. Aktivno število tri nam bo dalo voljo do gibanja, štirka pa tisto potrebno vztrajnost, da ne bomo prehitro obupali.

NUMEROLOŠKI IZRAČUN ZA MAJ

Počasi se prebuja pomlad in prehajamo že v peti mesec v letu. Mesec maj numerološki vodita števili 5 in 6. Petica, ki številčno označuje mesec maj bo v nas hrepenela po svobodi, po drugačnem, da bi ubežali rutini in vsemu predvidljivemu. Maj je tako dober mesec prav za potovanja, za spoznavanje novih ljudi, za izkušanje novih in drugačnih stvari. Prav tako bi morali v maju najti več odločnosti in volje pri sebi, začutiti več svobode ter lažje razrešiti svoje težave. V kolikor se nasploh težko postavimo zase, bo to v mesecu maju lažje. Lažje bomo zahtevali, kar nam pripada, se borili za svoj prav, če tako rečem. Občutek bo takšen, kot da lažje dihamo. Ker pa je maj kot leto 2013 tudi v znamenju številke šest, bo vpliv števila pet najbolj močan na področju družin. Vsekakor pravi čas za družinski dopust, na globji ravni pa tudi pometanje pred svojim pragom. Lahko da se bomo spraševali o pomenu partnerske zveze, mikalo nas bo uiti kam drugam, v kolikor pa smo globoko v družinski rutini, pa bomo na vsak način hoteli nekaj spremeniti. Če do zdaj nismo zbrali poguma oditi iz nezdravega odnosa ali povedati partnerju, kaj pričakujemo od zveze, je to vsekakor pravi mesec. Naj bo mesec maj vaš mesec, numerološko gledano je pravi mesec za spremembe in potovanja. Prebarvajte svoje stanovanje, prestavite pohištvo, prebarvajte si lase, z družino se odpravite na izlet, kamor še nikoli niste šli, pojdite v službo po drugi poti, v drugo kavarno na kavo,…, pač vsaj nekaj drugače kot po navadi. Na osebni ravni je počutje v maju predvsem odvisno od našega osebnega leta ter v kakšen odnosu je to osebno leto s številom pet. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo, dokler ne pridemo do enomestnega števila. V maju se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 1,5 ali 7, dobro tiste v osebnih letih 2 in 6, nekoliko slabše pa tiste v osebnem letu 8.

POSEBNA NUMEROLOŠKA NAPOVED PRAV ZA MAME

Kot ste morda slutile, bo v mesecu maju z našimi najmlajšimi malce težje. Tudi oni, kot tudi ve, si bodo želeli več svobode. Tako bo pri mlajših večkrat kot ponavadi prišlo do izbruhov trme, pri starejših pa do neupoštevanja pravil in uporništva. V tem mesecu se bomo ukvarjali s postavljanjem meja. Dobro premislite, če so postavljene meje pravične, če so morda potrebne prenove, so otroci že starejši in ne potrebujejo tako stroge vzgoje in poskušajte na novo postaviti pravila v sodelovanju z otroci. Pomembno je, da se bodo počutili, da imajo tudi oni pravico do odločanja, še posebno v tem mesecu, ko bodo tako močno hrepeneli po svobodi. Dober čas za dogovor o pravilih, mejah in podobnem. Tudi mame, še posebno tiste z manjšimi otroci, boste lahko začutile, da ste ujete na nek način. V maju nikar ne ostajajte doma in se držite urnika. Družite se, mogoče je čas, da si omislite kakšen nov hobi, da spoznate nove ljudi, da si vzamete kakšno urico samo zase in za vaš hobi. Maj je čas za novo, drugačno, svobodno in čas, da zadihamo s polnimi pljuči.

NUMEROLOŠKI IZRAČUN ZA JUNIJ

Numerološki izračun za mesec junij nam prinaša nove začetku predvsem na področju družinskega življenja, partnerstva, saj bo minil v znamenju številke 6 in številke 1. V maju smo iskali sebe in naše mesto znotraj družinskih odnosov, se spraševali o svojih mejah v partnerstvu, postavljali meje svojim otrokom in vsem drugim družinskim članom. Junij je čas za nov začetek, tako si lahko v tem mesecu obetamo nove začetke. V kolikor smo se s kom prejšnji mesec sprli zaradi občutka, da nečesa resnično ne zmoremo več ali ker smo želeli imeti na vsak način prav, lahko ta mesec ta prepir zgladimo. Junij je numerološko tudi krasen mesec za poroke, za vsakršne nove začetke na osebnem področju, za nove ljubezni, za reševanje vseh vrst težav v odnosih, predvsem družinskih odnosov. Tudi dober čas za zanositev ali za načrtovanje družine. Na osebni ravni je počutje v mesecu juniju odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom pet. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2013 = 1+2+2+1+3 = 9 = 9

V našem primeru bo oseba imela leta 2013 osebno leto 9.

V juniju se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 3,6 ali 9, dobro tiste v osebnih letih 1 in 5, nekoliko slabše pa tiste v osebnem letu 2, 4 ali 8.

POSEBNA NUMEROLOŠKA NAPOVED PRAV ZA MAME

V mesecu juniju bo z našimi malčki lažje kot je bilo v maju, lahko da jih bo vsaj malce minila trma in neubogljivost, čeprav bodo še vedno zelo zaposleni sami s sabo. Junij je vsekakor mesec za nove začetke z družino, tako da se lahko lotite vsega novega. Vsak bo iskal svoje mesto v odnosu drug do drugega, zato se lahko zgodi, da bo tudi kdaj iskrilo v hiši, ker bo vsak mnenja, da mu marsikaj pripada, dolžnosti pa bi rad preložil na koga drugega. V tem mesecu poskusite uresničiti vse svoje ideje, saj je čas za nov začetek, in to skupaj.

NUMEROLOŠKA NAPOVED ZA POLETJE 2013

Upam, da ste pripravljeni na dolgo, vroče poletje, numerološko bo v znamenju kar nekaj števil. Julij bo imel podton števil 7 in 8, avgust pa 8 in 9. Oba meseca pa bomo seveda še vedno pod močnih vplivom letnega števila 2013, to je 6.

Kaj naj rečem, oba meseca sta krasna meseca za potovanja, za užitke, sploh tiste, ki jih lahko dobesedno izkusimo v življenju. Torej, dobra meseca za okušanje nove hrane, za preizkušanje svojih lastnih telesnih meja, za miganje in gibanje (sploh plavanje :)). Če se na dopust odpravljate v tujino, kam daleč proč, je avgust, kot tudi pozneje september, boljša izbira kot julij, čeprav seveda tudi julij ni slaba. V kolikor študirate in razmišljate ali bi rajši ujeli še tisti zadnji izpitni rok v juliju ali rajši tistega prvega konec avgusta, se rajši odločite za prvega. Če boste letos poleti delovni in opravljate bolj umsko delo, delo za računalnikom, vam bo lažje prenašati vročino julija, če pa imate bolj fizično delo, pa bo boljši čas za delo avgusta.

Kako se boste vi počutili poleti, pa je odvisno od vas. Numerološko je odvisno od tega, v katerem osebnem letu ste ter kako sovpada z navedenimi številkami. Numerološko osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2013 = 1+2+2+1+3 = 9

V našem primeru je oseba v 2013 v numerološkem osebnem letu 9.

Julija se bodo dobro počutile osebe v numerološkem letu 1 in 4, bolj naporno bo za osebe v 3. V avgustu pa se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 3 in 9, dobro tiste v osebnih letih 1,7 in 8, nekoliko težje pa tiste v osebnem letu 4 ali 5.

NUMEROLOŠKI IZRAČUN ZA OKTOBER

 

Čeprav se zdi, da je mesec september tisti prvi delovni mesec, da se septembra vse nekako na novo začenja, postavlja, je numerološko gledano to pravzaprav šele oktober, ki nosi številki 1 in 7. Če tako septembra še niste mogli prav zares začeti po poletju, niste našli volje za delo in ste ves čas le vzdihovali za poletjem, bo oktobra lažje. Tudi sama sem izpustila numerološko napoved za september, ker je preprosto prehitro minil.:) Zato se ne obremenjujte, če septembra niste uspeli naresti vsega, kar bi morali. Oktobra pride nova energija, novi začetki. Poleg števila 1 bo oktober numerološko podkovan s 7 in številom leta 2013, to je 6. 1 in 7 sta števili, ki se nahajata na fizični ravni v numerologiji, medtem ko je 6 na miselni numerološki ravni. Tako je to dober mesec za vse intelektualne podvige, za študij, učenje, za izobraževanje. Tudi otroci bodo oktobra lažje šli v šolo in lažje opravljali svoje naloge. Če ste tako kot jaz čakali na oktober, da začnete s svojimi projekti, je zdaj vsekakor čas za akcijo. Kot rečeno, še posebno na področju študija, izobraževanja, raziskovanja. Če organizirate izobraževanja, tečaje, karkoli podobnega, preprosto morate izkoristiti oktober. Če se želite izobraževati, je prav tako zdaj čas za odločitev, ki je ne smete spustiti iz rok. Novembra nas čaka že drugačna situacija. Na osebni ravni je počutje v mesecu oktober odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom ena. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2013 = 1+2+2+1+3 = 8 = 8

V našem primeru bo oseba imela leta 2013 osebno leto 8.

Oktobra se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 4 in 7, dobro tiste v osebnih letih 1,5 in 6, nekoliko slabše pa tiste v osebnem letu 9.

NUMEROLOŠKI IZRAČUN ZA NOVEMBER

Numerološki izračun za november je pod vplivom treh števil, ki skupaj tvorijo edinstveno vibracijo. Ta števila so 2,4 in 6. Število 2 se na nahaja na srčni ravni, 4 na fizični ravni, 6 pa na umski ravni, tako imamo krasno kombinacijo števil na vseh ravneh. Število 2 je tisto, ki kaže na partnerstvo, sodelovanje, pomoč, dogovore in tisto prvotnega pomena za numerološki izračun za november. Tako imamo možnost doseči marsikaj v dvoje, začeti novo partnerstvo, spoznati koga. Potem je tu številka štiri, ki nakazuje delo in trud. Kar pomeni, da se bomo v novembru trudili in delali na vseh obstoječih zvezah ali partnerstvih, tako osebnih, kot tudi tudi poslovnih. 6 pa kaže na družinsko življenje in dom, 6 pa je tudi številka harmonije in razumevanja, sočutja.

Letošnji november je tako edinstvena priložnost za reševanje težav doma, v svoji zvezi ali v službi, v kolikor z nekom tesno sodelujete. Zdaj je tudi čas, da se o svojih težavah (če jih imate) pogovorite z nekom drugim, poveste kaj vas moti pri nekom, če ste prej molčali. Na drugi strani boste zagotovo naleteli na sočutje in razumevanje.

Na osebni ravni je počutje v mesecu novembru odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom dve. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2013 = 1+2+2+1+3 = 9 = 9

V našem primeru bo oseba leta 2013 v numerološkem osebnem letu 9.

Novembra bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 1,5 ali 7, dobro tiste v osebnih letih 2 in 4, slabše pa tiste v osebnem letu 6, 8 ali 9.

Morda vas zanima tudi:

Numerološki izračun za 2013

Angelsko zdravljenje

Meditacije za otroke

NUMEROLOŠKI IZRAČUN ZA DECEMBER

Numerološki izračun za tokratni mesec december nosi tri številke, ki medsebojno vplivajo na naše počutje v tem mesecu. To so 3, 1 in 6. 3 je znak druženja, veselja, prijateljstva, aktivnosti. V sklopu z 1 in 6 nam pri številki 3 bolj pridejo do izraza njene pozitivne lastnosti, to je druženje, veselje, zabava. Letošnji december je krasen čas za vse takšne zadeve in zdi se, kot da se bomo sprostili in odmislili vsaj za kratek čas vse naše težave. Zaradi vpliva številke 6, bomo še posebno uživali v krogu družine. Četudi nimamo vsi idealne družine, imamo v mesecu decembru možnost razrešiti težave v družini in sicer brez prevelike drame. Če bi se o čemerkoli radi pogovorili s kom, morda z nekom v vaši družini, s katerim nimate veliko stikov ali so ostale kakšne stare zamere, je zdaj čas, da takšne zadeve razrešite. Čeprav se približuje konec leta, je tudi december mesec za nove začetke, tokrat še posebno na področju ljubezni, družine. Pravi čas za načrtovanje dojenčka in pravi čas prav letošnji december, da v kolikor ste samski, spoznate svojo boljšo polovico. Lansko leto ste morda v decembru prav tako začenjali zvezo, ki pa je bila bolj na trhlih tleh, bolj svobodne narave. Letos je čas za prave zaobljube in odločitve. Pojdite v družbo, pogovarjajte se z ljudmi, zdaj vsekakor ni čas, da se zapirate vase in meditirate v samoti. To pride januarja. 🙂

Na osebni ravni je počutje v mesecu novembru odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom dve. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2013 = 1+2+2+1+3 = 9 = 9

V našem primeru bo oseba leta 2013 v numerološkem osebnem letu 9.

Letošnjega decembra se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 6 in 9, dobro tiste v osebnem letu 3 ali 8, slabše pa tiste v osebnem letu 4 ali 5.

Morda vas zanima tudi:

Numerološki izračun za 2013

Angelsko zdravljenje

Meditacije za otroke

Numerološko število tri

Morda vas tudi zanima:

Numerološki izračun za 2014

Numerološka napoved za januar 2014

Meditacije

Osebne numerološke napovedi

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.