Numerološki izračuni za naprej

Spodaj najdete numerološke izračune za posamezne mesece in leto 2022, ki je pred nami.

NUMEROLOŠKI IZRAČUN ZA 2022

Leto pred nami ima numerološki izračun števila šest. Tako je število šest tista osnova, nek splošen podton, okvir našega osebnega leta. Vsak lahko izračuna svoje osebno leto tako, da sešteje dan in mesec rojstva ter mu doda trenutno letnico. Na primer, če je nekdo rojen 22.1.1985:

2 + 2 + 1 + 2 + 2 + 2 = 11 = 2

Tako je numerološki izračun za osebno leto te osebe 2.

Kot rečeno je leto 2022 samo po sebi v številu šest. Število šest se nahaja na duševni, umski ravni števil, predvsem pa predstavlja harmonijo, družinsko življenje, dom in podobno. Število šest je na splošno bolj umirjeno, skladno število, tako lahko v tem letu pričakujemo več sporazumov, sploh v mesecih s podobno vibracijo števil. Pri številu šest gre tudi za razumevanje drugih, za večjo mero sočutja do drugih in več potrpežljivosti. Kolikor je bilo prejšnje leto v ospredju bolj vsak posameznik zase ter iskanje pravičnosti, je v letošnjem letu v ospredju sodelovanje, razumevanje, združevanje, sodelovanje. V letošnjem letu bomo lažje pozabili na svoj ego in tudi hitreje opustili svoja prepričanja, če bo to potrebno za skupno dobro. Posameznikom je letošnje leto še posebej naklonjeno v smislu urejanja doma, ustvarjanje družine, pri partnerskih zvezah in podobno. Letos je tako tudi dober čas za poroke, otroke, seveda odvisno tudi od osebnega leta, v katerem je posameznik. Leto 2022 pa je tudi posebno v tem, da ima vsa števila v prvem stolpcu, kar je takoimenovana puščica načrtovalca. Puščica združuje prva tri števila na vseh treh ravneh in tako povezuje število ena, takoimenovano število ega s številom dve in izrazom intuicije ter analitičnim številom tri na duševni ravni. Tako lahko v letošnjem letu pričakujemo veliko načrtov, dogovorov, ki pa lahko hitro ostanejo le na papirju. V letošnjem letu dobre volje in zagona ne bo manjkalo. Prav tako bomo lažje prisluhnili drugi strani. Vseeno se lahko zgodi, da bomo ostali le pri dobrih namenih ter da ne bo prišlo do prepotrebnih dejanj.

Kako se bo vsak izmed nas počutil v letu 2022 je odvisno od našega numerološkega izračuna osebnega leta. Številka šest in takoimenovana puščica planerja/načrtovalca je tisti podton, osnova našega leta. Tisto zunaj nas, kar bo vplivalo na naše življenje, medtem ko bodo osebne odločitve in občutki v nas odvisni od osebnega leta v katerem smo. Tako tekoča leta kot osebna leta se v numerologiji ponavljajo in imajo cikel devetih let. Čeprav se tako zdi, da vsakih devet let pravzaprav podoživljamo določeno leto, temu ni tako. Numerološko gledano življenje poteka kot v neki spirali. In res se vsakih devet let vračamo na podobne, če ne celo iste preizkušnje, lekcije, bi jih morali vsakič obnavljati na višji ravni. Dokler pa nekih življenjskih naukov ne ponotranjimo, se nam te lekcije ponavljajo. Pri osebnem letu vsakega posameznika in vpliv leta 2022 na njegovo življenje je pomemben tudi odnos med številoma tekočega leta in osebnega leta. Število šest se odlično ali zelo dobro ujema s števili tri, šest in devet ter ena in pet, slabše pa se ujema z dva, štiri in osem.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.