Numerološki izračun za september

Čeprav je september v marsičem v smislu začetkov, kot je šola in konec dopustov, je numerološko gledano pod močnim vplivom števila devet, ki pa je število zaključkov in polnega kroga. Število devet nas sili, da se obrnemo k sebi, da se do neke mere zapremo in ali premlevamo in se spominjamo poletja ali pa predelamo stvari, ki jih moramo pustiti za sabo in naredimo prostor za nove stvari, ki nas čakajo oktobra. Za marsikoga je lahko september v znamenju preobrata na področju službe in dela. Če razmišljate o zamenjavi službe, boste septembra lažje sprejeli odločitev, saj vas bodo zunanje okoliščine v to prisilile. Toda (prave) nove možnosti prihajajo šele oktobra. Vedite, da september ni čas za nove začetke in ne podpisujte nikakršnih pogodb ali dogovorov pred oktobrom oz. vsaj poskrbite, da seštevek datuma ni v znamenju števila devet. Kar pravzaprav ni težko, saj število devet samo po sebi ne vpliva na končni seštevek števil in ga ne rabite prištevati drugim številom.

2016 je tudi leto števila devet, zato bo vpliv tega števila še posebno močan, ki se bo najbolj čutil prav 9.9.2016.

Poudarek tokratnega septembra bo na pomoči drugim, kot tudi na področju izobraževanja in študija, osebni rasti. Pri tem je tudi pomembno, da pospravimo vse tisto iz preteklosti, kar nam v življenju zavzema prostor - ali fizični ali drugačen. Število devet je tudi povezano z izgubami. Čeprav je vsakršna izguba na prvi pogled negativna in žalostna izkušnja, moramo vedeti, da vsaka izguba dela prostor za nekaj novega, boljšega.

Vaše število osebnega leta vpliva na vaše počutje v tekočem mesecu in sicer septembra, kako se ujema s števili devet, štiri in sedem, koliko protiuteži jim daje in na katerih področjih. Še poseben vpliv bo imel na vas september, če imate npr. tudi osebno leto v številu devet. Kaj simbolizira število devet in kakšen pomen ima v numerologiji si lahko preberete na strani numerološko število devet.

Morda te zanima:

Odpuščanje

Karmične vezi

Kaj nudim

O meni

 

 

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.