Numerološki izračun za julij in avgust

Numerološko je poletje v znamenju štirih števil. Julij ima podton števil 7 in 8, avgust pa 8 in 9. Seveda pa ves čas na počutje vpliva tudi številka, ki označuje leto.

Oba poletna meseca sta krasna meseca za potovanja, za užitke, sploh tiste, ki jih lahko dobesedno izkusimo v življenju. Torej, dobra meseca za okušanje nove hrane, za preizkušanje svojih lastnih telesnih meja, za miganje in gibanje (sploh plavanje :)). Če se na dopust odpravljate v tujino, kam daleč proč, je avgust, kot tudi pozneje september, boljša izbira kot julij, čeprav seveda tudi julij ni slaba. V kolikor študirate in razmišljate ali bi rajši ujeli še tisti zadnji izpitni rok v juliju ali rajši tistega prvega konec avgusta, se rajši odločite za prvega. Če boste letos poleti delovni in opravljate bolj umsko delo, delo za računalnikom, vam bo lažje prenašati vročino julija, če pa imate bolj fizično delo, pa bo boljši čas za delo avgusta.

Kako se boste vi počutili poleti, pa je odvisno od vas. Numerološko je odvisno od tega, v katerem osebnem letu ste ter kako sovpada z navedenimi številkami. Numerološko osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2013 = 1+2+2+1+3 = 9

V našem primeru je oseba v 2013 v numerološkem osebnem letu 9.

Julija se bodo dobro počutile osebe v numerološkem letu 1 in 4, bolj naporno bo za osebe v 3. V avgustu pa se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 3 in 9, dobro tiste v osebnih letih 1,7 in 8, nekoliko težje pa tiste v osebnem letu 4 ali 5.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.