Numerološki izračun za oktober

Oktober je mesec novega začetka tako kot januar, le da oktobru tokrat poleg 1 vlada tudi 7. Število sedem, ki se skriva v oktobru. Obe števili se nahajata na fizični ravni števil.  Sedmica je najvišja številka na tej ravni in predstavlja količino učenja, ki jo mora oseba pridobiti preko osebnih izkušenj in veliko mero žrtvovanja za druge. Sedmica je v sebi razdvojena na dva pomena, na eni strani ponazarja praktično število kot način pridobivanja znanja in učenje (intelekt in razum), v duhovnem smislu pa je sedmica "tempeljsko" število, središče filozofije, resnice in modrosti (duša). To zadnje pa označuje potrebo po ločitvi od materialnih dobrin, da bi se popolnoma združili z dušo. Tako nam sedmica vedno ponuja to nalogo, da se ločimo od materialnih dobrin in začutimo našo pravo naravo in dušo ali da se vedno znova identificiramo le skozi vse tisto, kar imamo in ne kar smo.  V mesecu oktobru se bodo preizkušnje kazale na področju intelekta, na področju službe, materialnih dobrin.

Vedno bolj bomo čutili pritiske okolice na poslovnem področju, v službi bo težje, čas se še vedno vrti hitreje. Dogaja se nekakšno "čiščenje", ko smo prisiljeni, da se združimo popolnoma s svojo dušo, da pozabimo na naš ego in začutimo našo pravo resnico. Ta prehod, če tako rečem, je vedno bolj intenziven in bo trajal vse do konca leta 2016, ko se zaključi leto v 9 in se leta 2017 začne numerološki ciklus devetih let. Vsak mesec in tudi vsak dan ter naša osebna vibracija in število pa nudita svojo numerološko število in do določene mere okrepita to "čiščenje" ali olajšata. Oktober je tako mesec, ki nam ne daje odpustkov. Uspeli boste na poti svoje duše, težko vam pa bo na poti ega. Karkoli delate, delajte z ljubeznijo, vedite, da karkoli delate, delate za druge, opravljate storitve, nudite usluge, vse kar ponujate, drugim olajšajo življenje in ga s svojim delom naredite lepšega. Delujte iz sebe in iz svojega srca, duše ter imejte zgornjo misel v sebi pri svojih vsakdanjih opravilih. Če iščete službo, je prav tako zdaj pravi čas. Težko boste pa trenutno našli službo samo zaradi (pomanjkanja) denarja. Zato iščite tisto, kar vi lahko ponudite svetu, kar lahko nudite drugim, ne službo, ki vam bo prinesla toliko in toliko denarja, da boste lahko po službi živeli svoje življenje.

Na osebni ravni je počutje v mesecu oktobru odvisno od našega osebnega leta, od življenjskega števila in kako je v odnosu s števili, ki označujejo oktober.

Oktober bo toliko bolj intenziven, če vas že tako spremlja precej sedmic ali ste v osebnem letu devet, lažji bo za tiste v osebnih letih 1,5 in 6.

Morda vas zanima:

Osebno svetovanje

Število sedem

Število ena

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.