Numerološki izračun za november

Novembra na nas vplivajo števila 4 in 2. Če smo oktobra izhajali iz sebe, je november osnova za karkoli 2. 2 je število, ki povezuje, simbolizira ljubezen in partnerstvo, njen negativen pomen pa se odraža v osebni razdvojenosti in neodločnosti. Astrološko se ujema z znamenjem dvojčka. Je na srčni ravni števil in simbolizira zrak, ki je tudi element astrološkega znamenja dvojčka. Novembra pridejo na plano odnosi s sodelavci, nadrejenimi in drugimi na področju službe. Če smo bili oktobra bolj v sebi, v svojih željah, se bomo novembra iskali v smislu odnosa z drugimi. Tukaj se ogromno dogaja na energijski ravni in posledično na dejanski ravni. Odnosi se bodo pokazali, kakršni so v resnici in kot take jih tudi moramo prepoznati in sprejeti. Nekoliko bomo tudi razreševali odnose na intimnem področju, tukaj je predvsem čas za konkretne korake. Dober čas za selitev, nakup nepremičnine, načrte za prihodnost in podobno. Pri vseh dogovorih bomo potrebovali veliko truda, čeprav je tokratni november zaradi vpliva dveh števil na tleh precej "razumen" in bo šlo lažje. Če se karkoli dogovarjate, pogajate, sporazumevate, dajte jasno vedeti drugi osebi, kaj pričakujete, kaj potrebujete in kaj želite, enako pa zahtevajte tudi od drugih.

Na osebni ravni je počutje v mesecu novembru odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom dve. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2014 = 1+2+2+1+4 = 10 = 1

V našem primeru bo oseba leta 2014 v numerološkem osebnem letu 1.

Novembra bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 1,5 ali 7, dobro tiste v osebnih letih 2 in 4, slabše pa tiste v osebnem letu 6, 8 ali 9.

Morda vas zanima tudi:

Jaz, ti, on

Številke

Svetovanje

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.