Numerološki izračun za maj

Maja vodita števili 5 in 6. Petica se skriva v samem številu meseca, šestica pa v imenu. Numerološko gledano maja iščemo svoje mesto in postavljamo svoje meje drugim v našem življenju. V partnerstvu kot tudi v drugih odnosih. Če smo se aprila utapljali v delu in težko zahtevali, kar nam pripada, se večkrat uklonili željam drugim, bo to maja lažje. Sebe bomo lažje postavili na prvo mesto, tako je mesec maj dober čas, da zahtevate tisto povišico, za katero šefa že dlje časa niste upali prositi. Maja se odpirajo vrata, prihajajo nove možnosti in če ste se v prejšnjih mesecih soočali s težavami in vrteli v krogu, boste maja imeli občutek kot, da zadevo vidite v popolnoma drugačni luči. Numerološko gledano maja lahko razrešite vse, četudi pa morda ne boste vsega razrešili pa bo občutek boljši. Počutili se boste lažje, bolj razbremenjene.  Če vas karkoli obremenjuje, vas teži, ali v službi, doma, z otroci, poskusite rešiti težavo na drugačen način. Maja je čas, da eksperimentirate, poskusite nekaj novega, poskusite zadevo rešiti drugače. Četudi gre za čisto majhne stvari, poskusite malo drugače. Nikakor pa se ne ta mesec zapirajte vase, bodite odprti, pogovarjajte se z ljudem, povejte jim, kaj pričakujete, kaj potrebujete in česa nočete. Vzemite si čas zase in se odločite vsaj za eno spremembo v svojem življenju meseca maja.

Osebno bo počutje v maju predvsem odvisno od našega osebnega leta ter v kakšen odnosu je to osebno leto s številom pet. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo, dokler ne pridemo do enomestnega števila. V maju se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 1,5 ali 7, dobro tiste v osebnih letih 2 in 6, nekoliko slabše pa tiste v osebnem letu 8.

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.