Numerološki izračun za junij

Numerološki izračun za mesec junij nam prinaša nove začetku predvsem na področju družinskega življenja, partnerstva, saj bo minil v znamenju številke 6 in številke 1. Maja iščemo sebe in naše mesto znotraj družinskih odnosov, se sprašujemo o svojih mejah v partnerstvu, postavljamo meje svojim otrokom in vsem drugim družinskim članom. Junij pa je čas za nov začetek, tako si lahko v tem mesecu obetamo nove začetke. V kolikor smo se s kom prejšnji mesec sprli zaradi občutka, da nečesa resnično ne zmoremo več ali ker smo želeli imeti na vsak način prav, lahko ta mesec ta prepir zgladimo. Junij je numerološko tudi krasen mesec za poroke, za vsakršne nove začetke na osebnem področju, za nove ljubezni, za reševanje vseh vrst težav v odnosih, predvsem družinskih odnosov. Tudi dober čas za zanositev ali za načrtovanje družine. Na osebni ravni je počutje v mesecu juniju odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom pet. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2013 = 1+2+2+1+3 = 9 = 9

V našem primeru bo oseba imela leta 2013 osebno leto 9.

V juniju se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 3,6 ali 9, dobro tiste v osebnih letih 1 in 5, nekoliko slabše pa tiste v osebnem letu 2, 4 ali 8.

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.