Numerološki izračun za januar

Januar mineva pod vplivom dveh števil, 1, 2 in številki, ki vlada trenutnemu letu. Tako je januar pravi čas za začetek dela na sebi, za pogled vase, da zastavimo leto na pravi način. Numerološko in duhovno gledano se vibracije človeštva vedno višajo, vedno bolj bo treba delati na sebi, na svoji intuiciji, delovati v skladu z našo pravo naravo. Kdor bo še vedno stopal po poti ega, se bo vedno bolj soočal s težavami. Prehod bo za nekatere težak, za nekatere lažji. Življenje nas bo vedno bolj potiskalo v to, da se soočimo sami s sabo, da si priznamo na katerem področju življenja ne živimo svoje resnice, kje nismo iskreni do sebe in do drugih okoli nas. Tako nam januar ponuja nov začetek, da postavimo cilje za celotno leto, da se obkrožimo z ljudmi, ki nas vodijo vedno višje ali da ostanemo sami, čeprav smo morda z nekom. Veliko bo tudi druženja, pogovorov, sprejemanja kompromisov, vsekakor pa ne bodo več na takšni lahkotni ravni, kot so bili decembra. Vsekakor krasen čas za sprehode, sproščanje, meditacije ali da preprosto ostanete doma in vzamete v roke tisto knjigo, ki si jo želite prebrati že nekaj mesecev.

Na osebni ravni je počutje v mesecu januarju odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom 1. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo, dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2014 = 1+2+2+1+4 = 10 = 1

V našem primeru bo oseba imela leta 2014 osebno leto 1.

Tokrat se bodo januarja odlično počutile osebe v osebnem letu 2 in 8, zelo  dobro tiste v osebnem letih 1, 4 in 7, slabo pa tiste v osebnem letu 9.

Kaj pomeni, da se bodo nekatere dobro počutile, nekatere slabo? Ali to pomeni, da bo januar za tiste osebe, ki so npr. v osebnem letu 9 slab mesec za njih? Ne, to samo pomeni, da bodo morale delati več na sebi, da bodo izpostavljene več situacijam, v katerih se bodo morale soočati sami s sabo, da bodo večkrat čutile razkol med tistim, kar morajo naresti in tistim, kar želijo. Seveda pa je to zelo splošna numerološka napoved, ki nikakor ne more nuditi napovedi o nekem osebnem počutju januarja.

Morda vas zanima tudi:

Numerološka napoved za 2014

Numerološko število 7

Osebna numerološka napoved

Meditacijski večeri

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.