Numerološki izračun za februar

Numerološki izračun in napoved za mesec februar nosi v sebi dve števili 2 in 8. Kaj nam ti številki prinašata za februar? 2 je številka partnerstva, sodelovanja, povezovanja. Kar smo januarja začeli sami, na tistih področjih, o katerih smo premlevali prejšnji mesec, v tem mesecu iščemo podporo, sodelovace, zunanjo pomoč. Numerološko gledano kot tudi v duhovnem smislu se življenje odvija v spirali. Ta spirala se odvija na dnevni, mesečni in letni ravni, prav tako pa se istočasno odvija tudi v življenju vsakega posameznika. Vedno znova smo na začetku v številki 1 in tako vse do števila 9. Toda vsakič vedno višje. Seveda se včasih zgodi, da se zataknemo in takrat res ponavljamo lekcije vsakega števila, načeloma pa prehajamo vedno višje.

Torej, če ste opravili svojo "domačo nalogo" januarja in ugotovili kje v svojem življenju želite spremembe, kaj je vaša nadaljnja pot, kje prostor za nov začetek, je februar pravi čas, da poiščete ljudi, ki vas bodo pri tem podpirali, da oblikujete partnerstva, iščete pomoč in podporo. Da predstavite svoje notranje želje zunanjemu svetu. 2 ob vplivu števil 8 tvori precejšnji poudarek na področju kariere, denarja, materialnih dobrin. Tako imate vsi tisti, ki iščete spremembe na področju službe, dela, še predvsem pisarniškega dela, dela z računalnikom, ta mesec izjemno priložnost, da poiščete somišljenike, da se povežete z drugimi, ki podobno razmišljajo, predstavite svojo zamisel in jo začnete ustvarjati. Poslušajte svojo intuicijo in pojdite naprej, marca nas čakajo že druge številke.

Na osebni ravni je počutje v mesecu februarju odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom 2. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo, dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2014 = 1+2+2+1+4 = 10 = 1

V našem primeru bo oseba imela leta 2014 osebno leto 1.

Tokrat se bodo februarja dobro počutile osebe v osebnem letu 1, 7 in 4, slabše pa tiste v osebnem letih 6, 8 in 9.

Morda vas zanima tudi:

Numerološka napoved za 2014

Numerološko število 2

Osebna numerološka napoved

Meditacijski večeri

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.