Numerološki izračun za december

Numerološki izračun za december nosi v sebi številke 3, 1 in številko leta, v katerem smo.  Decembra je počutje zelo odvisno tudi od tega, v katerem letu smo, saj ga vodita dve nasprotujoči števili. 3 nas vleče med ljudi, 1 pa zadržuje v sebi. V tem smislu je težek čas, ker nismo jasni pri svojih željah, hitro se znajdemo v družbi, kjer se počutimo osamljeni, če pa bomo ostali doma, bomo pa prav tako osamljeni. Pika na i je število leta, v katerem smo, ki potem da tisti pravi ton počutju decembra. Decembrski števili sta še vedno daleč od srca, kar se tiče števil, brez srca, brez intuicije pa hitro plavamo brez smeri in življenje nima nekega smisla. V družbi bomo čutili željo po vsebini, po tem, da bi se resnično povezali z drugimi, vseeno pa bodo večinoma pogovori ostajali na površju. Izogibajte se pogovoru o drugih ljudeh, o dejanjih drugih in poskusite ostati pri sebi. Ogromno je informacij, ki prihaja do nas po različnih virih, ogromno nekih novic preko televizije, radia, spleta,... Marsikatera nas šokira, občutimo gnus in žalost. Prav tako je veliko jeze do politike, okolja,... Zavedajte se, da ste del tega in da so takšne in drugačne novice del našega sveta, del nas in da jih mi na ta ali drugačen način soustvarjamo. Vse to se bo spremenilo šele, ko bomo dvignili kolektivno zavest, kolektivno zavest pa bomo dvignili preko samega sebe, preko vsakega posameznika. Zavedajte se, da imate velik vpliv na vse kar se dogaja v vašem življenju in tudi v vašem okolju, tako neposrednem in posrednem.  Zato delujte odgovorno, odgovorno do sebe in odgovorno do drugih. Decembra naj vas vodi naslednja misel:

"Majhni ljudje se pogovarjajo o drugih ljudeh, povprečni ljudje se pogovarjajo o dogodkih, veliki ljudje se pogovarjajo o idejah."

- Eleanor Roosevelt

Na osebni ravni je december odvisen od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom 3. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2014 = 1+2+2+1+4 = 10 = 1

V našem primeru bo oseba leta 2013 v numerološkem osebnem letu 1.

V decembru se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 6 in 9, dobro tiste v osebnem letu 3 ali 8, slabše pa tiste v osebnem letu 4 ali 5.

Morda vas zanima:

Veliki numerološki izračun za leto 2015

Osebna numerološka napoved za leto 2015

Število tri

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.