Numerološka napoved za marec

Numerološko napoved za mesec marec vodita dve števili, ki zaznamujeta mesec marec. To sta števila tri in štiri.  Tokrat imamo števila na različnih ravneh, število tri na umski ravni in število štiri na telesni ali fizični ravni. Skupaj nam nudita kolikor toliko uravnoteženo podlago. Rahlo nasprotujoči števili v tem primeru sta števili tri in štiri. Marec je ponavadi mesec, ko se že čuti pomlad, ko so stvari v zagonu, v obdobju rasti, to tudi ponazarja samo število tri, ki mu v osnovi vlada. Na drugi strani je število štiri, ki nakazuje trud in predanost, obe števili pa zaokroža število osem, ki vlada materialnih dobrinam, denarju in karieri. Pravi čas za poslovna srečanja, dogodke, mreženje v poslovnem smislu in pa tudi čas, ko boste lahko veliko naredili. Čas, da uresničite svoje načrte v poslovnem smislu in čas, da se povežete z drugimi. Ne zapirajte se vase, če se soočate s težavami, poiščite pomoč. V smislu več glav, več ve, boste marca lahko veliko več naredili skupaj kot sami.

Kolikor lahko marca "poletite" visoko, lahko tudi globoko padete. Pazite na svoje "odvisnosti", da se ne preveč utopite v njih, saj števili tri in štiri ne poznata meje. Število tri je tudi število družine in marca bomo iskali svoje meje v družini in razčiščevali svoje odnose in svoje otroštvo. Pazimo na svojo jezo, pazimo, da je ne držimo v sebi ter da izražamo svoja čustva še preden pride do jeze, saj se v jezi vedno skrivajo druga čustva (žalost, nemoč,...). V tem smislu tudi mislite na svoja jetra, če se spomladi ponavadi lotite razstrupljanja, je zdaj pravi čas.

Marec bi lahko najlažje opisala kot čas, da splavamo ali se utopimo. Izbira je vedno vaša, zato marca iščite ravnovesje med delom, počitkom, zabavo, med strogostjo in popuščanjem (do sebe in do drugih).

Numerološko je pomembno v katerem osebnem letu ste, saj tista številka daje večji pomen vaši numerološki napovedi za ta mesec. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo, dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2015 = 1+2+2+1+5 = 11 = 2

V našem primeru bo oseba imela leta 2015 osebno leto 2.

Z numerološko trojko meseca marca se najbolje ujamejo števila 3, 6, 8 in 9, tako da, če ste v osebnem numerološkem letu v znaku katerega od teh števil, boste marca občutili predvsem pozitivno. Morda vas zanima:

Število 3

Število 4

Število 8

O meni

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.