Numerološka napoved za april

Numerološka napoved za mesec april je pod vplivom števil 4 in 2. Število 4 je na fizični ravni, ravni prve, druge in tretje čakre. 2 se nahaja na srčnem in intuitivnem področju ali na področju četrte in pete čakre. Numerološko število štiri, ki označuje mesec april, nam dajeta tisto potrebno prizemljenost, povezanost s tukaj in zdaj. Mesec april je tako v numerološkem smislu mesec dejanj, napredka, rešitev. Kar želite pognati v tek, kar mogoče že nekaj časa načrtujete, hočete izpeljati, boste v aprilu lahko izpeljali. April je v tem smislu mesec dela, akcije, dejanj. Počutje bo tako zelo odvisno od tega, koliko boste "koristni". Vsekakor ni čas za to, da ostajate doma in premišljujete o naslednjem koraku. Vaše vodstvo aprila se nahaja v številki dve, ki je na srčni ravni števil. Srce je središče naše notranje intuicije, našega višjega jaza, naša vez med fizičnim jazom in duhovnim jazom. Tako bo vodstvo v tem mesecu še posebej izrazito in je pomembno, da se poslušate in delate v skladu s svojim vodstvom, s sporočili vašega srca. Ne dovolite, da vas notranji ego zmede ali prestraši, temveč pogumno stopite v smeri, v katero želi vaše srce. Aprila lahko tudi pričakujemo določene razrešitve težkih situacij, dogovore, sporazume, pozitivna dejanja, odločitve, tako na kolektivni ravni kot tudi na individualni. Ker se prebuja pomlad in v kombinaciji zgoraj omenjenih števil imate aprila možnost, da izpolnite vse kar želite. Edino, česar se morate aprila izogibati, je nedelo, neodločenost in odlašanje. Aprila je tudi pravi čas za pospravljanje, čiščenje in prepričana sem, da se bodo kmalu odvijale čistilne akcije po Sloveniji, kot tudi pri vas doma. Ne gre toliko za nove stvari, nove začetke, temveč, da zaženete stvari, ki so že recimo v teku ali da opravite nekaj, kar že nekaj časa odlašate.

Na kratko naj vas vodi stari pregovor: "Kar lahko narediš danes, ne odlašaj na jutri."

Prav tako se na osebni ravni odločite za naslednji korak in če niste srečni kjer ste zdaj, storite korak naprej, nazaj ali stran. Ne čakajte, temveč ukrepajte. Poslušajte se in ukrepajte iz srca, ne pišite seznamov za ali proti, ampak storite tisto, kar čutite, da morate globoko v srcu, preden zvečer zaspite.

Mogoče vas zanima:

Intuicija

Spomladansko čiščenje

Svetovanje

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.