Pravila življenja

  1. Prejeli boste telo. Lahko vam bo všeč, lahko ga boste sovražili, toda vaše bo celo življenje na Zemlji.

  2. Na Zemljo ste prišli izkušati življenje v fizični obliki. Vaše življenjske izkušnje se bodo zdele pozitivne in negativne, toda te izkušnje je izbrala vaša duša preden se je inkarnirala na Zemlji.

  3. Napak ni, samo izkušnje. Rast je proces izkušanja, serije napak, preizkusov in občasnih zmag. Porazi so del procesa in življenja.

  4. Izkušnja ali naloga se bo ponavljala, dokler je ne osvojimo. Naloga se bo ponavljala, dokler je ne potrebujemo več. Ko nalogo opravimo, se naučimo kar se moramo, nadaljujemo z naslednjo nalogo.

  5. Učenje se ne konča. Ni življenja brez učenja. Če živite, imate še naloge za opraviti.

  6. Ni boljšega od 'tukaj' in 'zdaj'.

  7. Drugi so vaše zrcalo. Ne morete imeti radi ali sovražiti nečesa na drugih, če ne odraža dela, ki ga ali sovražite ali ljubite na sebi.

  8. Kar boste ustvarili v življenju, je odvisno od vas. Vse kar potrebujete, da opravite svoje življenjske naloge, imate na voljo.

  9. Vsi odgovori so v vas. Vse kar morate storiti je opazovati, poslušati in zaupati.

  10. Vse to boste pozabili ob rojstvu. Vsega se lahko spomnite, če prisluhnete svoje notranjemu jazu in duši.*

*Povzeto po Življenje je igra dr. Cherie Carter-Scott.

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.