Angelsko zdravljenje

zdravljenjeTokrat sem izbrale angelske karte nadangela Mihaela in izvlekla karto zdravljenja. Dandanes velikokrat berem in naletim na razne oblike zdravljenja, ki obstajajo, na bioenergetike, na zdravilce in vse druge oblike. Na čudežne čaje, ki ozdravijo raka pa prehranska dopolnila, ki ti pomagajo shujšati v enem tednu za 10kg. Pa čudežne zdravilce, ki te s pogledom preberejo in takoj vejo, kaj je narobe s tabo. In kolikokrat k meni pridejo ljudje po nasvet glede zdravja ali z vprašanjem, kdaj bo boljše na področju zdravja. Ko jim razložim zakaj se soočajo z določeno težavo, kaj je tisti skriti pomen te pa te težave, mi dostikrat odgovorijo, ja, saj vem. Drugi možni odgovor je, ok, ampak kdaj bo pa boljše. Prvi odgovor je odgovor nekoga, ki globoko v sebi ve, v čem je izvor težave, čuti, kaj mora storiti, ampak potrebuje še nekoga, da mu to "naslika", če tako rečem. Drugi odgovor pa je odgovor človeka, ki beži pred soočanjem s samim sabo, z boleznijo, z vzrokom za bolezen, človek, ki ne želi reševati svoje težave ali si pomagati sam, ampak hoče od mene in drugih hitro rešitev. Zavedati pa se moramo, da je vsako rešitev, ozdravitev mogoče najti le v sebi in ne v drugih. Tako lahko greste do zdravilcev, bioenergetikov, terapevtov, kogarkoli, toda če ne boste pripravljeni delati na sebi, iskati vzroke v sebi in se začeti soočati z njimi, jih reševati, boste na koncu koncev še vedno bolani. Pozdravite se lahko samo sami.

Vsaka bolezen je tako sestavljena iz več komponent.

1. Najprej je tu fizična komponenta, torej, da je telo dovzetno za okužbe, viruse, karkoli, mora biti šibko.

2. Nato je tu bolezenska komponenta, torej, da zbolimo, moramo priti v stik z virusi, bakterijami ali nečim, kar povzroča bolezen.

3. Nazadnje je tu še psihična komponenta, torej, različni miselni vzorci, počutje, negativna čustva odpirajo pot, da se virusi, bakterije v nas razmnožijo in zrastejo.

Ko se vsi trije dejavniki poklopijo, zbolimo. Seveda, včasih tudi zbolimo, ko se združita samo dva izmed treh dejavnikov, toda ko imamo vse tri na kupu, dobimo pravi "požar", če tako rečem. Zato morate vsako bolezen obravnavati in zdraviti, če tako rečem, glede na vse te dejavnike.

Zahodna medicina danes zdravi samo 2., bolezensko stran bolezni, antibiotiki uničujejo bakterije, kemoterapija rakave celice, ipd. S tem ni nič narobe, hvala bogu za antibiotike in vsa ostala zdravila, ki so nam danes na voljo. Ali lahko vse bolezni odpravimo samo s samozdravljenjem, na psihični, duhovni ravni? Seveda, saj smo bitja luči, popolna v sebi, popolnoma odgovorni sami za sebe in kreatorji svojega življenja. Toda to je odvisno od naše zavesti. Ker dandanes nismo še tako visoko duhovno razviti, ker mnogo stvari ustvarimo nezavedno ali polzavedno, ker se ne dovolj zavedamo svojega izvora in naše prave oblike, nismo sposobni vsega počistiti na ravni aure, duše in zato še vedno potrebujemo zdravila.

1. Fizična komponenta je seveda skrb za naše telo. Kaj jemo, kako skrbimo zanj. Dandanes je vedno večje število veganov pa presnojedcev, na področju prehrane se zdi, kot da je vsak teden nek nov najboljši način prehranjevanja. Kaj torej jesti? Jaz osebno zagovarjam zmernost. Če se boste 80 % prehranjevali dobro, polnovredno in 20 % grešili in jedli čips ter čokolade, boste zdravi. Vedno pa poslušajte svoje telo, svojo intuicijo. Kaj je tisto, česar si želite jesti, po kateri hrani se ne počutite dobro, ste zaspani,... Potem je tu gibanje, ki je prav tako ključnega pomena za naše telo. Seveda, tudi tu potrebujete zmernost. Vedite, da nekdo, ki je samo presno hrano in trenira za maraton ter vsak dan preteče tudi 10km, ni nujno bolj zdrav od nekoga, ki tudi kdaj pa kdaj je meso in se rekreira trikrat tedensko. Ker spet ni nujno, da je popolnoma v stiku sam s sabo, prizemljen. Tudi pretiravanje v to smer je neke vrste zloraba telesa. Tukaj tudi potrebujemo dvig zavesti. Ko smo v stiku sami s sabo, s svojimi potrebami, ne potrebujemo diete, ne potrebujemo jedilnika, saj znamo intuitivno izbrati tisto najboljše za svoje telo.

2. Bolezenska komponenta. To je tisti dejavnik izpostavljenosti. Ni nujno, da gre za izpostavljenost virusom, bakterijam, lahko je tudi izpostavljenost negativni energiji, katero potem prenesemo nase in si na ta način povzročimo bolezen. Seveda pa je lahko to čisto preprosta izpostavljenost bakterijam, virusom, alergenom, ali "slabi" geni, ki določijo bolezen ob rojstvu. To je pravzaprav tisti del "enačbe", nad katerim imate najmanj nadzora. Dobra novica pa je, da imate na tem področju na voljo veliko zdravil, možnosti, da dejavnik odpravite. Ker je danes zahodna medicina na tako slabem glasu, je tukaj pomembno, da zaupate zdravnikom, da zaupate zdravilom. Če ne zaupate zdravstvenem sistemu, zdravniku, zdravilom, boste z zdravljenjem naredili več škode svojemu telesu kot dobrega. To seveda velja tudi za homeopatska zdravila in vse bolj alternativne metode. Vsaki obliki zdravljenju se morate prepustiti in verjeti vanjo.

3. Duhovna in psihična komponenta. Vsaka bolezen ima po navadi nek psihični vzrok. Ta dejavnik je lahko zelo preprost, prehlad nas napade, ko smo pred izpitom in nas je skrbi, če ga bomo naredili, pred pričektom nove službe, lahko pa je dejavnik veliko bolj skrit, lahko ima karmični vzrok in ga zelo težko odkrijemo sami. Vseeno je ravno ta dejavnik zelo pomemben, ker če ga ne razrešimo, se bolezen ponavlja, širi, slabša. Tudi tukaj vam lahko pomagamo razni zdravilci, bioenergetiki, svetovalci, ob zavedanju, da vam seveda lahko samo pokažemo pot, prehoditi pa jo morate sami.

Vse v vsem upam, da če karkoli razberete iz tega sporočila je, da smo pravzaprav zelo močni in da bolezen nikoli ni slučajnost. V kolikor kaj prebolevate, se soočate s kakšno boleznijo, pomislite na vse tri dejavnike, razčlenite bolezen in poskušajte ugotoviti vzrok ter najti rešitev. Če ne zmorete sami, prosite za pomoč zdravnika, terapevta, bioenergetika, svetovalca, angele... Na koncu vas zapuščam s prošnjo nadangelu Mihaelu.

Hvala ti, da pošiljaš zdravilno energijo meni in skozi mene kot blagoslov zame in za vse okrog mene. Hvala ti za povezovanje z ljubečimi in celostnimi zdravitelji in učitelji s področja zdravljenja z energijami.

Bodite ljubeči sami do sebe in do drugih ter v zdravju.

Morda vas zanima tudi:

Meditacija - Zdravljenje z intuicijo

Odpuščanje starega in sprejemanje novega

Intuitivno zdravljenje

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.