Pravi trenutek

PoletjePoletje je čas za oddih, počitnice, dopust, za tisti predah, ko se malce ustavimo in uživamo. Mogoče je tisti teden dopusta ali dva celo edini čas, ko se malce ustavite in zadihate. Za poletno intuitivno sporočilo me je izbrala karta, ki pravi, da je trenutek pravi. O čem ta karta govori? Govori o tem, da je ta trenutek zdaj, danes, kjerkoli ste in karkoli počnete tisto pravo. Dostikrat čakamo v življenju. Kot sem prej omenila, čakamo, da se "ustavimo" na dopustu, čakamo, da pride pravi dan, preden bomo nekaj storili, čakamo, da mine vikend pa bomo začeli hujšati, čakamo, da se bomo počutili 100 % prepričani v nekaj pa bomo naredili naslednji korak, čakamo, da nas nekdo pokliče pa bomo začeli živeti,...

Toda na ta način nikoli zares ne živimo, ampak 90 % svojega časa pravzaprav čakamo na pravi trenutek. Kaj pa, če je ta trenutek, ki je zdaj, pravzaprav edini pravi, edini, ki obstaja? In res je tako, obstaja samo sedanjost, samo kratek sedanji trenutek, v katerem lahko ali uživamo ali pa čakamo, da mine. Zato ne dovolimo, da samo mine, ampak se potrudimo izkoristiti vsak trenutek do popolnosti, poskusimo živeti karseda polno in doživeti vse kar nam življenje ponuja. Seveda nam življenje na pot ne bo prineslo le pozitivnih izkušenj, ampak bodo med njimi tudi negativne. Zakaj je pomembno doživeti tudi negativne izkušnje in ne samo čakati, da minejo? Ker se z njihovo pomočjo učimo, duhovno rastemo in napredujemo. V kolikor pa samo čakamo, da minejo, gledamo v drugo smer, se iz njih ne bomo nič naučili in po vsej verjetnosti se nam bo ali ta negativna izkušnja vlekla ali pa se bo ponovno pojavila v našem življenju čez nekaj časa. Seveda, lahko nas doleti bolezen, nekaj na kar ne moremo vplivati, spremeniti. Tudi takrat je pomembno, da se zavemo sedanjega trenutka ter da ga sprejmemo, ozavestimo vse dobro v tem času, kot tudi vse slabo, ker edino na ta način lahko tisto slabo pustimo za sabo.

Zato se ta trenutek vprašajte, kje sem zdaj, ali sem zadovoljen, ali uživam življenje, ali živim, ali samo čakam na nekaj za kar ne morem 100 % trditi, da se bo sploh zgodilo? V kolikor čakate, se vprašajte zakaj, kaj moram razčistiti, da bom lahko šel naprej? Soočite se s svojimi težavami, jih sprejmite, naredite vse v svoji moči, da jih rešite in prepustite. Nato pa začnite živeti.

Spletna stran Za mame bo morda poleti malo manjkrat osvežena, malo manjkrat obiskana s strani avtorice, vseeno si vzemite čas in prebrskajte vse naše strani. Izberite svoje intuitivno sporočilo izmed vseh napisanih, poiščite svoje numerološko število, preberite več o meni ali pa mi pišite za čisto osebno svetovanje. Še posebna vesela bom, če boste stran priporočili naprej.

Tale mami vam želi krasno poletje! 🙂

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.